Kontakt

Recenzje użytkowników na temat uszkodzonego pobierania danych Androida

Pozostaw recenzję dla oprogramowania Broken Android Data Extraction.

Opinie użytkowników

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Charles

2019-03-28 01:50:05

Prosty w obsłudze

Dzięki Bogu! W końcu wyjąłem dane z mojego byłego zepsutego Samsunga. To było proste w obsłudze.

Vico

2019-03-27 03:35:45

Dzięki

<p> Właśnie odzyskałem swoje zdjęcia z mojego Samsunga S5, wyodrębniając je za pomocą aplikacji, dziękuję foneog </p>

John

2019-03-11 07:06:08

Pokonaj obrażenia od wody!

Kiedyś myślałem, że nie mogę odzyskać moich danych po tym, jak doznałem szkody spowodowanej przez wodę. Magicznie FoneDog pomógł mi je odzyskać!

Ćwiek

2019-03-01 01:46:26

Przenieś moje dane z uszkodzonego Androida

Ekran mojego telefonu był poważnie uszkodzony, a nawet urządzenie nie mogło się otworzyć. Nie miałem wyboru, musiałem wyodrębnić dane, dzięki temu oprogramowaniu w końcu przeniosłem je na komputer.

lipiec

2019-02-28 07:09:20

nieźle

Udało mi się wyodrębnić moje wiadomości na mój nowy telefon

Linda

2019-02-16 03:45:46

Świetna aplikacja

Wyciągam logi do innego telefonu po kilkukrotnym awarii, świetna aplikacja!

Randy

2019-01-28 07:07:31

sukces

Próbowałem za pomocą aplikacji wyodrębnić dane z mojego zapomnianego hasła telefonu i byłem w stanie zakończyć proces, tak!

Barbara

2019-01-15 15:04:51

Pomóż wyodrębnić dane

Mój telefon został poważnie uszkodzony i nie mógł odczytać moich danych ... Szkoda! Dzięki FoneDog's Broken Data Extraction mogę w końcu wyodrębnić je do innego telefonu.

Marie

2018-12-11 22:03:46

Świetne oprogramowanie!

Trzeba powiedzieć, że to naprawdę świetne oprogramowanie. Moja uwaga 3 była na gorącym uczynku, ale tym razem ekran stał się czarny i mogłem uzyskać dane moich kontaktów. Dzięki temu oprogramowaniu w końcu wyodrębniłem je i przeniosłem na nowy telefon.

Edwin Leblanc

2018-07-24 21:27:13

Ekran jest zepsuty

Mój ekran telefonu Samsung jest zepsuty. Mogę nacisnąć przycisk, ale nie mogę wyświetlić danych. Po wypróbowaniu tego narzędzia rozpakowuję dane na komputer.

Tiffiny Johnson

2018-05-18 11:21:11

Bardzo pomaga

Mój Samsung Galaxy S4 utknął w czarnym ekranie z nieznanych powodów. Pobieram to oprogramowanie, aby odzyskać moje dane. Niezła próba!

Kristin Bracey

2018-05-14 16:17:43

Wielki

świetne pobieranie, które widziałem. Dzięki za dostarczenie.

Maureen Cunningham

2018-04-26 22:12:54

Samsung S6

Mój ekran Samsung S6 jest zepsuty i ten program pomógł mi pobrać dane z mojego S6. Dziękuję Ci.

Joe Sao

2018-04-24 14:35:46

przydatny

Mój stary ekran telefonu jest zablokowany, ponieważ zapomniałem hasła. To oprogramowanie pomaga mi odzyskać zdjęcia. Wielkie dzięki.

Harold Williams

2018-03-12 09:18:25

Czarny ekran

Galaxy S5 utknął na czarnym ekranie. Na szczęście udało mi się przywrócić dane z telefonu za pomocą tego oprogramowania.

Dowiedz się więcej

FoneDog używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny. Kliknij tutaj uczyć się więcej.